Groene Woensdagmiddag Toss Jeugd

Bij Flehite kunnen de jeugdleden zich nu naast, of in plaats van de KWT, ook inschrijven voor de Groene Woensdag-middag TOSS.
 
Het is leuk en fijn om wat je geleerd hebt in de les, ook te oefenen in een wedstrijdje. Bij de KWT kunnen kinderen meedoen in rood-oranje en groen, bij deze Toss kunnen alleen kinderen meespelen die in groen spelen en/of lessen. (leeftijd +/- 10 t/m 13 jaar).
 
Op deze woensdag middagen kan je gezellig een paar potjes komen tennissen, het begint om 16.00 uur en duurt tot max. 18.00 uur.
We spelen in rondes van 30 minuten, dat kunnen dan enkel- en dubbelpartijen zijn, afhankelijk van hoeveel kinderen zich voor die woensdag hebben opgegeven. (maximaal kunnen er 16 kinderen meedoen). Ook als je maar 1 uurtje kan spelen, bijvoorbeeld i.v.m. huiswerk, of andere verplichtingen, kan je je opgegeven! Extra leuk! 
Ook vrienden of klasgenoten van andere verenigingen kunnen zich opgeven!
 
Inschrijven is gratis. Je moet 10 minuten van te voren aanwezig zijn en je melden. De wedstrijden worden gespeeld met 40 – 40 winnend punt en de games worden doorgeteld en de totaalstand wordt doorgegeven aan de wedstrijdleiding. De inschrijving gaat via de mail van de jeugdcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Daarna kom je dan in de whats-app groep: 'Groene woensdag-middag toss. Hierin kan je elke week, liefst voor maandag-avond 20 uur, laten weten of je die woensdag komt spelen. Wanneer je je aanmeldt, wordt er daarna van je verwacht dat je komt op de ingeplande tijd!
 

 

 

Sponsoren

AED-informatie