CVNCS

De Competitie voor Niet Competitie Spelers wordt ieder jaar georganiseerd in dezelfde weekenden als de KNLTB Voorjaarscompetitie. Een bericht voor de inschrijving voor 2019:

 

Beste enthousiaste tennissers,
 
Het is weer tijd voor de interne competitie van Flehite met de moeilijkst te onthouden afkorting, de CNCV… CCNVNS…CSVNSNT…ehm…juist! De CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie.
 
Had je jezelf met een leuk team opgegeven voor de KNLTB competitie, maar zijn jullie uitgeloot, geen probleem! Schrijf je met je hele team gewoon in voor de CVNCS. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Er wordt gestreden om het felbegeerde CVNCS-tegeltje. 
 
De voornaamste reden om deel te nemen is dat je van een gezellig potje tennis houdt en het leuk vindt om hier een competitie-element aan toe te voegen. Zowel de beginnende als de meer gevorderde speler vindt zijn weg tijdens deze gezellige competitie. We proberen het voor elke speelsterkte een leuk evenement te laten zijn. Elk jaar doen er een hoop bekende gezellige gezichten mee, maar de CVNCS is zeker ook voor nieuwe leden dé kans om vaker te spelen of meer nieuwe tennismaatjes te leren kennen. Ook als je geen team hebt kun je je gewoon opgeven. Er zijn altijd teams waar nog iemand bij kan en er zijn ook zeer regelmatig reservespelers nodig. Het inschrijfformulier staat weer online, dus schrijf jezelf of je team snel in!
 
Er wordt 2 uur getennist op de zaterdag- of zondagavond vanaf 20.00 uur. Het eerste uur spelen we een damesdubbel en een herendubbel én in het tweede uur spelen we twee gemengd dubbels. De speeldata lopen gelijk met de landelijke voorjaarscompetitie tussen 6 april en 2 juni. Het complete overzicht van de speeldata vind je hier. Het is belangrijk om op zoveel mogelijk speeldata beschikbaar te zijn.
Je kunt je via het onderstaande online inschrijfformulier tot en met uiterlijk 24 maart opgeven.  Daarna gaan we hard aan de slag met indelen, zodat we zo snel mogelijk de poule-indelingen en speelschema’s bekend kunnen maken.
 
Je geeft je bij voorkeur op met een heel team bestaande uit minstens 3 vrouwen en 3 mannen óf als je geen heel team kunt opgeven kun je je ook individueel opgeven, dan proberen wij een team samen te stellen. Als je slechts een enkele keer kunt spelen kun je je als algemeen reserve opgeven.
 
Hoe meer belangstelling, des te gezelliger: dus twijfel niet en geef je op!!! Heb je nog vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Sportieve groeten,
Jeroen Fiselier
Erik de Boevere
 

Inschrijven CVNCS

Vul hier je teamnaam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier de naam van de teamcaptain in.
Vul bij de namen ook het telefoonnummer en speelsterkte van die persoon in.
Vul de namen van de vrouwen in.
Vul de namen van de mannen in.
Invalid Input
Verplicht in te vullen.

Sponsoren

AED-informatie