Voorjaarscompetitie-vormen bij Flehite

Ook in 2020 worden er weer vele vormen van competitie gespeeld bij Flehite. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Heb je vragen? In onderstaande uitleg staat per competitie het e-mail adres waar je je vraag kunt stellen.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie Senioren

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Je speelt met een team van minimaal 4 spelers. Het is per competitie-vorm verschillend wat voor soort wedstrijden er gespeeld worden: dubbels, singles en mix. Bij Flehite zijn alle vormen mogelijk en we vragen je dan ook bij het inschrijven je voorkeur aan te geven. De TC gaat dan haar best doen om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. WIl je meer weten over de KNLTB competitie, dan verwijzen we je naar de site van de KNLTB. 

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

KNLTB Tenniskids Competitie (blauw, rood, oranje, groen) & Junior Competitie (t/m 17 jaar)

De Tenniskids Competitie wordt 7x gespeeld op zondag in het voorjaar. De speeldagen staan al op de KNLTB site. Je kunt hier ook de regels vinden.

De Junior Competitie wordt bij Flehite ook gespeeld op zondag, gelijktijdig met de senioren competitie en de Tenniskids competitie. Vanuit de Tenniskids stroom je vanzelf door naar de Junior Competitie. De speeldagen zijn ook hier bekend, dus meer informatie en speeldagen 2020 kun je vinden op de site van de KNLTB.

Kinderen worden ingedeeld op sterkte en kleur ballen door de JC in samenwerking met de trainers van Flehite.

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

ITA Competitie

Deze competitie is bedoeld voor dames en heren met een ranking van 6, 7, 8 en 9. Iedereen tennist bij een van de 16 tennisverenigingen uit Amersfoort, Leusden, Hoevelaken & Achterveld. Bij de indeling wordt hiermee rekening gehouden. Een team bestaat uit 6 personen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de site van ITA: 033tennis.nl.

De ITA-damescompetitie is op woensdagochtenden in april en mei (m.u.v. de meivakantie). Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De ITA-herencompetitie is op maandagochtenden in april en mei (m.u.v. de meivakantie). Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

Competitie Voor Niet Competitie Spelers, de CVNCS

Voor iedereen die niet meedoet aan de reguliere voorjaarscompetitie is er de CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Wil je meer lezen over deze competitie, kijk dan hier.

Let op: geef je op als team van minimaal 3 dames en 3 heren. Indivudueel inschrijven is niet nodig, één aangewezen persoon kan dit voor het team doen

Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sponsoren

AED-informatie