Kids

Kids

Bij Flehite spelen de jeugdleden Kids World Tour Rood, Oranje en Groen.

Wat is de Kids World tour

Met de Kids World Tour spelen we in 3 kleuren, te weten rood, oranje en groen. De wedstrijden worden gespeeld op zondagochtend. De bedoeling is dat de kinderen gewoon gezellig een paar potjes tennis spelen om zo meer spel ervaring op te doen. En ook als je het komende voorjaar voor het eerst speelt kun je meedoen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De KNLTB heeft een leuk promotiefilmpje.

Indeling

De kinderen worden ingedeeld in een team en de teams worden weer ingedeeld in een poule met andere tennisverenigingen. De wedstrijdjes zijn elke keer op een andere club. Zo leren we meer kinderen en clubs kennen.

Teamgevoel belangrijk

We zijn het afgelopen seizoen gestart met meer aandacht te geven aan het teamgevoel. Dit betekent: - er is per team een contact persoon (teamcaptain) - je geeft je op voor alle keren, als je niet kunt meld je je af bij de teamcaptain - aan het eind van elke speeldag worden de behaald punten bekend gemaakt - aan het einde van het seizoen hebben we een afsluitende feestdag

Groen, rood en oranje

De kinderen worden ingedeeld op sterkte. Dit om ervoor te zorgen dat de poules gelijkwaardig worden ingedeeld en hiermee de wedstrijden leuker worden. Zo maken we onderscheid tussen Groen 1 en 2, Oranje 1 en 2 en Rood 1 en 2. Samen met Daan (de trainer) bepalen we welke sterkte je speelt.

5 207 eventsedfdb1c4522b22dcc0f5fcd535c33744

Sponsoren

Vloggers gezocht

Ga jij voor Flehite vloggen?