033 ITA Veteranenkampioenschappen

Op 18 augustus, 2019
Categorieën: Toernooien, Senioren toernooi
Labels: Senioren

ITA prijsvraag aankondiging

 

 

Het ITA veteranenkampioenschap (35+ en 50+) 2018 wordt gehouden van 18 t/m 26 augustus 2018 op het tennispark van LTV Flehite, Waterdaal 1 te Amersfoort.   

Er wordt gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8, zowel in de enkel als (gemengd) dubbel. In de dubbels hoeft maar één van de twee deelnemers lid te zijn van een bij de ITA aangesloten vereniging. Kijk op www.tennis033.nl om te zien of jouw vereniging lid is van de ITA.

Daar waar mogelijk wordt gespeeld in poules van 3, zodat de meeste deelnemers minimaal twee wedstrijden kunnen spelen (waarbij een bye of walk-over ook een partij is). Dit alles wordt natuurlijk, zoals altijd weer omlijst met een lekker hapje en een drankje.

Dit jaar staan de veteranenkampioenschappen in het teken van "vlieg er eens uit". Tijdens de toernooiweek zullen rondom dit thema leuke activiteiten georganiseerd worden door de cabincrew.

 

ITA1

 

 

Het EVA weekjournaal maakte vorig jaar een leuke rapportage over ons toernooi:

 

Het ITA-Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: Intersport Daka Amersfoort, KPMG, Vliegschool Hilversum, Coach-Inn, Coach-Gourmet, Beeldenbrigade, Bloemist Amersflora, Brice Color, Kaas & Delicatessen Veluwe, Bakkerij Groenendijk, Yama Products B.V., J-Fit, Groentenboer van Oven, Bikeshop Amersfoort, Colour Kitchen, La Vie en Rose, Slitex, T-Brand, PostHoes Fysiotherapiepraktijk, Wijnkoperij de Gouden Ton, Leuketennistassen.nl.

Sponsoren

AED-informatie