Verslag van een tennisreis

 
 
Zodra de digitale flyer ons onder ogen kwam waren wij verkocht! En “wij” zijn het volledige 7-koppige competitieteam op zondag: Dames Flehite I , aangevuld met Melanie van de Zaterdag ;-)
 

 

Vanuit de aanhoudende winterse koude belandden wij na een vroege vlucht op ’n woensdag eind maart (vorige week woensdag 28 maart) in het zon-overgoten Sitges. De transfer van de luchthaven was reeds geregeld dus geen gedoe en gezoek. Enkelen van ons gingen naar de supermarkt voor ontbijt, lunch en borrel-boodschapjes. De anderen hesen zich in bikini om aan de pool van onze eigen ruime en goed geoutilleerde tennis-villa te acclimatiseren. Nog diezelfde middag volgde een verkennende tocht door het pittoreske Sitges. Deze werd afgesloten met tapas in een authentiek zaakje. 
 
Hierop volgden 3 dagen van 3 uur les, verspreid over 2 sessies per dag. En wat hebben we veel geleerd. De nadruk lag op spel-situaties in zowel het dubbelspel als het enkelspel. Wij zijn voortdurend in beweging geweest en hebben elke dag van begin tot eind genoten. Ook buiten de lessen om hoefden wij ons niet te vervelen.
 
Zo werden wij thuis eens getrakteerd op een heerlijke Paella-maaltijd. Verder is Sitges echt een beeldig stadje met heerlijke restaurantjes, leuke winkeltjes en gezellige barretjes. En dat alles met uitzicht op zee! 
 
De competitie gaat weer van start en wij zijn het er unaniem over eens dat dit een geweldige voorbereiding op het komende seizoen is geweest. Het liefst volgend jaar weer. Vale!
 
Sylvia, Kim, Annet, Judith vd H, Judith K, Astrid, Melanie en Ingrid
 
 
tennisreis2

Sponsoren

AED-informatie