Indeling tennislessen

Tennisles jeugd

Download hier het overzicht als PDF

Tennisles senioren

Download hier het overzicht als PDF.

Start, indeling en tijden

De lessen voor de jeugd beginnen als de banen en het weer dat toelaten in de week van 3 april. De lessen voor de senioren starten als het weer het toelaat ook op dinsdag 3 april.

Vragen?

Heb je vragen over de lessen neem dan contact op met de hoofdtrainer Daan Pruijs. Je kunt hem bereiken via 06-13670488 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bo-Jan is bereikbaar op 06-83257724.

Inschrijven kan nog voor de 2e ronde

Helaas is niet iedereen ingedeeld, maar er is nog ruimte voor de 2e ronde van 9 lessen. Inschrijven kan via de site van Daan Pruijs Tennisschool.

De definitieve startdatum van de tweede serie wordt een week voor aanvang bekend gemaakt. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders voorkeur. De beschikbaarheid maakt het soms lastig om aan de wensen te voldoen zoals opgegeven. Mocht je in een groep van 3 zijn ingedeeld en je hebt je voor 4 ingeschreven, dan wordt de lestijd aangepast. Heb je je opgeven voor een groep met 4 en je bent ingedeeld in een groep met meer, dan zal de prijs worden aangepast. We wensen iedereen heel veel tennis- en lesplezier!

Sponsoren

Vloggers gezocht

Ga jij voor Flehite vloggen?