Flehite is een prachtig, aan de rand van bos Nimmerdor, gelegen tennispark in Amersfoort zuid. Het is een actieve vereniging met circa 600 leden. Er wordt gespeeld op 6 gravelbanen. Een groot aantal vrijwilligers zorgt voor de mooiste en gezelligste tennisvereniging van de regio. Bij Flehite kan je zowel competitief als recreatief tennissen waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Wil je in teamverband wedstrijden spelen tegen andere teams? Dan is competitie spelen iets voor jou. Er is een zeer divers competitieaanbod, wat betreft niveau, leeftijd of moment van spelen. Er zijn interne competities. Daarnaast zijn er regionale en landelijke competities. Voor iedereen is er een passende competitievorm. Belangrijk uitgangspunt is dat getennist wordt tegen teams met vergelijkbare speelsterktes.

Welke competities zijn er?

Intern:

Landelijk en Regionaal

Heb je zin om wedstrijden te tennissen? Schrijf je dan in voor een toernooi. Flehite organiseert jaarlijks verschillende toernooien, zowel voor senioren als jeugd. Er zijn toernooien voor alleen Flehite-leden en open toernooien waarvoor ook leden van andere verenigingen zich kunnen inschrijven.

Toernooi Soorten

Flehite leden toernooien

Open toernooien:

WN: toernooi aanklikken voor aanvullende info: voor wie, wanneer, wie organiseert. Indien ingeschreven kan worden achter toernooi zetten INSCHRIJVING OPEN

Via toernooizoeker.nl kan je je inschrijven voor open toernooien georganiseerd door andere verenigingen.

Leerlingen toernooi??

Flehite is een erg actieve tennisvereniging! Gedurende het jaar organiseren we uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Wat gebeurt er zoal?

Op de jaarkalender kun je zien wanneer de diverse activiteiten plaatsvinden. Ook kun je belangrijke data voor competitie en toernooien terugvinden.

Bij LTV Flehite verzorgt Tennisschool Pruys de tennislessen. Om deel te nemen aan de tennislessen is een lidmaatschap van LTV Flehite vereist. Drie maal per jaar - voorjaar, najaar en winter - start een nieuwe serie tennislessen. Zie onder ‘lesdata’ de exacte periode van een serie lessen, wanneer en hoe ingeschreven kan worden. Tennislessen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Indeling van een groep vindt plaats naar speelsterkte.

Contact

Sponsoren

Vloggers gezocht

Ga jij voor Flehite vloggen?