Taken teamcaptain jeugd

Bij elk team Rood, Oranje en Groen hoort natuurljk een teamcaptain. 
 
Voor de rode en oranje teams bestaan de taken voornamelijk uit inventariseren wie er wel en niet gaan spelen op de dagen zelf, eventueel carpool afspraken regelen en aan de ouders/teamleden doorgeven wanneer er waar gespeeld wordt. De speeldagen en tijden wordt aan het begin van de competitie door de JC verteld en is via de KNLTB website ook te vinden (de link hiervoor wordt tegen die tijd toegestuurd). Tijdens de competitie periode kan het zijn dat door omstandigheden (meestal slecht weer) competitiedagen niet door gaan of van tijd veranderen. Dan neemt de JC contact op met de teamcaptain met de vraag dit door te geven aan het team. 
 
Op de speeldagen zelf organiseert de ontvangende club de wedstrijden en de benodigde spullen. Bij de thuiswedstrijden zal er dus altijd iemand van de JC aanwezig zijn. 
 
Voor het groene team zijn de taken net wat anders. 
Het groene team speelt 4 singels en 2 dubbels. De teamcaptain inventariseert welke spelers welk weekend kunnen en maakt de indeling voor de spelers per speeldag en een rijschema. De captain hoeft zeker niet altijd aanwezig te zijn. Dit mogen natuurlijk ook de andere ouders doen. De teamcaptain neemt contact op met de tegenstander om de tijd af te stemmen en informeert het team hierover. Bij thuiswedstrijden voert de captain de uitslagen in op het formulier en op de KNLTB website. Bij onduidelijkheden kan natuurlijk altijd overlegd worden met de leden van de JC.
 
Op de thuisspelende dagen zal er zoveel mogelijk een JC lid aanwezig zijn.

Sponsoren

Vloggers gezocht

Ga jij voor Flehite vloggen?