ITA Veteranenkampioenschappen

Van 18 augustus, 2018 09:00 tot 18 augustus, 2018 20:00
Categorieën: Toernooien, Senioren toernooi
Labels: Senioren

Het ITA veteranenkampioenschap (35+ en 50+) 2017 werd gehouden van 19 t/m 27 augustus 2017 op het tennispark van LTV Flehite, Waterdaal 1 te Amersfoort.   

Er werd gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8, zowel in de enkel als (gemengd) dubbel. In de dubbels hoefde maar één van de twee deelnemers lid te zijn van een bij de ITA aangesloten vereniging. Kijk op www.ita-amersfoort.com om te zien of jouw vereniging lid is van de ITA.

Daar waar mogelijk werd gespeeld in poules van 3, zodat de meeste deelnemers minimaal twee wedstrijden konden spelen (waarbij een bye of walk-over ook een partij was). Dit alles werd natuurlijk, zoals altijd weer omlijst met een lekker hapje en een drankje.

Afgelopen jaar stonden de veteranenkampioenschappen in het teken van het 35e jarige bestaan en had als motto "wie jarig is, trakteert". Zo kregen alle deelnemers een mooie paarse handdoek als aandenken en werden er vele mooie prijzen verloot en uitgereikt. Mia Wittop Koning schreef een uit 35 woorden bestaand gedicht dat op een mooie manier het toernooi typeert.

Vijfendertig jarig bestaan
Onvoorstelbaar mooi
De juiste leeftijd om mee te doen
Aan het eigen toernooi
Vijfendertig jaar wedstrijden plannen
Hapjes maken spelers verwennen
Vijfendertigduizend mailtjes
Naar een tennisveteraan
Vijfendertig jaren ITA
Fantastisch goed gedaan

Inschrijven voor de volgende editie kan naar verwachting vanaf april 2018.

In het EVA weekjournaal maakte vorig jaar een leuke rapportage over ons toernooi:

Sponsoren

Vloggers gezocht

Ga jij voor Flehite vloggen?